en English

MÉMÉHKEUN KAMERDEKAAN

Hub advokasi online ieu, ngeusi alat sareng inpormasi tindakan, tiasa dianggo dina pertahanan sareng kamajuan kabébasan agama, kapercayaan, sareng nurani global.

Naon kajadian Ayeuna

SITUASI WARTA / UPDATES

DATANG IRF acara Listing

Pencét tautan pikeun ngaksés sumber anu dikurasi

  • Dasar Kabebasan Beragama: Sumberdaya ieu bakal ngabantosan saha waé anu resep kana kabébasan agama internasional diajar ngeunaan naha éta penting pikeun masarakat sareng naon anu aranjeunna tiasa laksanakeun pikeun ngajagaan kabébasan agama sareng kapercayaan pikeun jalma-jalma di sakumna dunya. Pencét pikeun ngaksés carita ti sakumna dunya, cara anjeun tiasa aub, sareng tautan pikeun ngaksés méja sareng acara.  Aksés sumberdaya
  • Komunitas Iman: Sumberdaya ieu bakal ngabantosan pamimpin iman janten sadar kana halangan ayeuna pikeun kabébasan agama internasional sareng ngémutan topik-topik éta di komunitasna. Klik pikeun ngakses carita, informasi ngeunaan duta régional anu digawé tirelessly ngamajukeun IRF, sarta sumberdaya jasa pikeun pamingpin babagi kalawan komunitas maranéhanana.  Aksés sumberdaya

  • Panalungtik Akademis: Sumber daya ieu bakal ngabantosan murid diajar ngeunaan kabébasan agama internasional sareng kasempetan sareng organisasi anu bakal ngabantosan aranjeunna ngadamel bédana. Pencét pikeun ngaksés warta sareng inpormasi ngeunaan IRF, kasempetan magang, panalungtikan akademik, sareng seueur deui.  Aksés sumberdaya
  • Aktivis & Advokat: Sumberdaya ieu bakal ngabantosan aktivis langkung ngartos sareng ngajengkeun kabébasan agama internasional di komunitas lokal, nagara, nasional, sareng internasional. Klik pikeun ngakses informasi ngeunaan isu kabebasan beragama ayeuna di sakuliah dunya, parabot advokasi, strategi kaliwat, sarta cara nu bisa nyieun kampanye sorangan pikeun ngamajukeun IRF.  Aksés sumberdaya
  • Pimpinan ngora: Sumber daya ieu bakal ngabantosan pamimpin ngora sareng diajar ngeunaan kabébasan agama internasional sareng mendakan kasempetan sareng organisasi anu bakal ngabantosan aranjeunna ngadamel bédana. Pencét pikeun ngaksés warta sareng inpormasi ngeunaan IRF, kasempetan magang, panalungtikan akademik, sareng seueur deui.  Aksés sumberdaya

  • Pembela Hukum: Sumber daya ieu bakal ngalengkepan pengacara advokasi HAM sareng sumber panalungtikan hukum sareng sambungan jaringan pikeun nangtayungan hak dasar sadayana. Pencét pikeun ngaksés alat panalungtikan online, apdet IRF, inpormasi ngeunaan masalah ayeuna, sareng jaringan hukum. Aksés sumberdaya
  • Tukang nyieun kawijakan: Sumberdaya ieu bakal ngabantosan para pembuat kabijakan ngarumuskeun kawijakan sareng usulan pikeun ngamajukeun kabebasan agama internasional. Klik pikeun ngakses nganalisa, apdet IRF, informasi ngeunaan isu ayeuna, sarta kumaha anjeun tiasa aub kalawan IRF ngaliwatan panerapan jeung advokasi. Aksés sumberdaya

kasadaran

Diajar langkung seueur ngeunaan masalah anu aya hubunganana sareng kabébasan agama sareng kapercayaan (ForRB).

Janten informed

Klik di dieu

Nyiapkeun & Ngalatih

Prakték pangsaéna pikeun advokasi sareng kampanye.

Ngalengkepan diri pikeun aksi

Klik di dieu

Laksanakeun

Mere ilham sareng mingpin parobihan pikeun anu rentan sareng tertindas. Jieun atanapi gabung kampanye.

Kapamingpinan emergent

Klik di dieu

Gawé Babarengan Pikeun Martabat Sadayana