en English

MBELA KEBEBASAN

Pusat advokasi online iki, kapenuhan alat lan informasi tumindak, bisa digunakake kanggo pertahanan lan kemajuan kebebasan agama, kapercayan, lan nurani global.

Apa Ana Saiki

KAMPANYE - TAKE ACTION

WARTA / UPDATES SITUASI

DAFTAR ACARA IRF mbesuk

Klik ing link kanggo ngakses sumber daya curated

  • Dasar Kebebasan Beragama: Sumber daya kasebut bakal mbantu sapa wae sing kasengsem ing kebebasan beragama internasional sinau babagan kenapa pentinge kanggo masyarakat lan apa sing bisa ditindakake kanggo nglindhungi kebebasan agama lan kapercayan kanggo wong ing saindenging jagad. Klik kanggo ngakses crita saka sak ndonya, cara sampeyan bisa melu, lan pranala kanggo ngakses meja bunder lan acara.  Akses sumber daya
  • Komunitas Iman: Sumber daya kasebut bakal mbantu para pamimpin iman dadi ngerti babagan alangan saiki kanggo kebebasan beragama internasional lan ngatasi topik kasebut ing komunitase. Klik kanggo ngakses crita, informasi babagan duta besar regional sing kerja keras kanggo promosi IRF, lan sumber daya layanan kanggo para pimpinan kanggo bareng karo komunitase.  Akses sumber daya

  • Peneliti Akademik: Sumber daya kasebut bakal mbantu siswa sinau babagan kebebasan beragama internasional lan kesempatan lan organisasi sing bakal mbantu dheweke nggawe bedane. Klik kanggo ngakses warta lan informasi babagan IRF, kesempatan magang, riset akademik, lan liya-liyane.  Akses sumber daya
  • Aktivis & Advokat: Sumber daya kasebut bakal mbantu para aktivis luwih ngerti lan ndhukung kebebasan beragama internasional ing komunitas lokal, negara bagian, nasional, lan internasional. Klik kanggo ngakses informasi babagan masalah kebebasan agama saiki ing saindenging jagad, alat advokasi, strategi kepungkur, lan cara sampeyan bisa nggawe kampanye dhewe kanggo promosi IRF.  Akses sumber daya
  • Pimpinan Muda: Sumber daya kasebut bakal mbantu para pemimpin enom lan sinau babagan kebebasan beragama internasional lan nemokake kesempatan lan organisasi sing bakal mbantu dheweke nggawe bedane. Klik kanggo ngakses warta lan informasi babagan IRF, kesempatan magang, riset akademik, lan liya-liyane.  Akses sumber daya

  • Pembela Legal: Sumber daya kasebut bakal nglengkapi pengacara advokasi hak asasi manungsa kanthi sumber riset legal lan sambungan jaringan kanggo nglindhungi hak-hak dhasar kabeh. Klik kanggo ngakses alat riset online, nganyari IRF, informasi babagan masalah saiki, lan jaringan hukum. Akses sumber daya
  • Para pembuat kebijakan: Sumber daya kasebut bakal mbantu para pembuat kabijakan ngrumusake kabijakan lan usul kanggo nglanjutake kebebasan agama internasional. Klik kanggo ngakses analisis, nganyari IRF, informasi babagan masalah saiki, lan carane sampeyan bisa melu IRF liwat undang-undang lan advokasi. Akses sumber daya

Kesadaran

Sinau luwih lengkap babagan masalah sing ana gandhengane karo kebebasan beragama lan percaya (ForRB).

Dadi informed

Klik kene

Siapke & Train

Praktik paling apik kanggo advokasi lan kampanye.

Nglengkapi dhewe kanggo tumindak

Klik kene

Njupuk Tindakan

Inspirasi lan mimpin owah-owahan kanggo sing rawan lan katindhes. Nggawe utawa gabung kampanye.

Kepemimpinan sing muncul

Klik kene

Makarya Bebarengan Kanggo Martabat Kabeh